• 149
    iyi oynamıyoruz, bu rotasyonda inanılmaz bir oyun da beklemiyordum ben açıkçası ama düdük sesinden izleyemediğimiz maça +2 geldi çok tuhaf. mbaye diagne için doğru maç ama diagne yine neden sürekli kesildiğini kanıtlar düzeyde oynuyor. barış alper yılmaz çok çabuk düşüyor o fizikle daha mücadeleci olması gerek ama yedlin’e nazaran daha iyi ortalar atıyor isabet düşük olmasına rağmen hep tehlikeli bir çizgide seyrediyor bay adına pozitif bir veri.

    malatyaspor adına söyleyecek bir şey yok çok kötü oynuyorlar. rotasyonlu galatasaray’a karşı tek tehlike yarattılar o da ceza sahası dışından attıkları şut, babel sağolsun oyuncuyu takip etmeyince, yedlin geç kalıp kapatamadı.

    marsilya maçında izlediğimiz harika hakem performansından sonra amatör lig maçı izliyormuşum gibi hissettim ilk 20 dakika özellikle. ilk yarıda söylenecekler bu kadar, ben her şeye rağmen kazanacağımızı düşünüyorum.

    ikinci yarı editi

    akıyoruz ikinci yarı. mbaye diagne‘nin şutu direkten döndü. alexandru cicaldau‘nun şutunu rakip kaleci güçlükle çeldi.

    sinirlerimizin test edildiği bir maç yaşadık. ibrahim halil dervişoğlu gol atıp faul çalınan pozisyonda daha akıllı davranabilirdi, şutlarında da pek isabet sağlayamadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın