• 63
    beşiktaş'ın kaybettiği her maçtan sonra hortlatılan maç başlığı. bir türlü anlam veremedim sözlüğün bu tavrına. başlık içinde maç gününde girdiğim entryim var, beşiktaş yenilince mesaj yoluyla o atılıp gülücükler falan koyuluyor. hani o gün beşiktaş kötü futbol oynamış olsa ve boşa övmüş olsak neyse diyeceğim de adamlar 15 dakikada maçı bitirdi biz de "iç saha maçında oynanması gereken oyun budur işte." dedik diye futboldan anlamaz, beşiktaş övücü olduk. kaldı ki 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçı da baskılı, güçlü iç saha oyununun bir örneğidir. o gün bulduğumuz gol sonrası maç boyu baskı yedik ve maçı teslim ettik rakibe.

    bize yakışmıyor beşiktaş'ın ya da başka takımın doğrularını görmezden gelip her maç kaybettiğinde avunmak. biz onların doğrularının üstüne bir doğru daha koyup onlardan iyi olmak zorunda olan, bu sayede türkiye'nin en büyük takımı olan takımız.

    beşiktaşlı biri gelip aynı muameleyi 9 aralık 2021 lazio galatasaray maçından sonra yapsa dese ki marsilya'yı yendiniz öve öve bitiremiyorlardı ne oldu? demeyecek misiniz e iyi oynadık övülecek tabi diye. şaka gibiyiz gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın