resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 634
    kendisine teklif edildiği iddia edilen 10m € ederinin çok altında bir bonservis bedeli. biz zaten 4m € ödedik ve geldiğinden beri sürekli üstüne koyuyor, seviye atladı. milli futbolcu oldu, avrupa maçlarında da başarıyla oynuyor. ivmesi bu şekilde devam ederse 21-22 sezonu sonunda rahatlıkla 20m € edebilecek bir futbolcu. avrupa futbolu, özellikle italya serie a için biçilmiş kaftan, bu paraları rahatlıkla verebilecek bir çok kulüp mevcut.

    isteyen kulüp çok ısrarlıysa ve devre arası kadrosuna katmak istiyorsa 20m €'yu gözden çıkarmalı. bu bedele satılırsa da bizim için mükemmel olur. bu 20m € ile benim aklıma direkt olarak yapılabilecek 3 orta saha transferi geliyor. gedson fernandes, alexis beka beka ve umut güneş üçlüsünün 20m €'ya alınabileceğini düşünüyorum, belki üstüne biraz daha koymak gerekebilir. gedson'un 10m €'ya bitmesi muhtemel görünüyor, benfica daha fazla inat etmeyecektir. lokomotiv beka beka için 6m € bonservis ödemiş. 8m € + sonraki satış bonusu gibi maddelerle ikna edilebilir. umut güneş'i de 2m € seviyelerine bağlayabiliriz. en kötü ihtimalle üçlünün ikisi alınabilir. yabancı sınırı konusunda bizi zorlayabilir bu hamle, ancak böyle güçlü bir orta saha hattı için de diğer bölgelerden bazı fedakarlıklar yapabiliriz, buna değer.

    çark böyle döner. mevcut galatasaray takımında satılmayacak hiç bir futbolcu yok. değerini bulan herkes satılmalıdır. böyle böyle çarkı döndürüp makası kapatmaya çalışacağız, başarı yakalarken borçlarımızı azaltacağız. yetiştirici kulüp olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın