• 81
    geçen sezon, (2020-2021), tonla haksız hakem kararı, orantısız kartlar, var'lar, cezalar, kendi sahamızdaki seyircisiz maçta rakip taraftarlar, millet statlara binlerce seyirci alırken biz kimseyi almayalım diye bizim stadın önüne çevik kuvvet koydurmalar, daha neler neler... her şeyi yaptılar. a planları fenerbahçeydi, onlar gümleyince beşiktaş olsun dediler. cimnastikcileri de inanılmaz kayırdılar, öyle böyle değil. ama tüm bunlara rağmen bjk'ye sadece 1 gol averajla kupa kazandırabildiler.

    potansiyel tehlikenin gayet farkındalar. bu sene "o sıkıntıyı" bir daha yaşamamak için sezon başından beri giderek azıttılar. oğulcan skandalı ile başlayan sezon, büyük adaletsizlikler ile devam ediyor. son olarak, hocaya 6 maç ceza verdiler.

    bunların, avrupa ligindeki başarımızdan hiç memnun olmadıklarına, biz golleri attıkça tırnaklarını kemirdiklerine, hatta kudurduklarına eminim.

    çok ama çok kötüler, kendi kötülüklerinde topluca boğulmalarını diliyorum. umarım avrupa ligini alıp hepsine krizler geçirtiriz. artık bu acıdan sonra bir daha asla düzelemezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın