• 20
    zamanında çok taşşak geçilse de aslında amacına misli misli ulaşan, ezeli rakibimizin ne kadar sinsi ve kılı kırk yaran bir stratejiye sahip olduğunu bir kez daha ispatlayan ozan tufan repliği.

    21 yıllık serinin bittiği akşamda ev sahibi takımın tüm tuzaklarından sıyrılarak serinin 22 seneye uzamasına alet olmayan bir halil umut meler vardı o akşam. iki beleş penaltı isteğini geri çevirmiş, deniz türüç'ün belhanda'ya sataşıp galatasaray'ı 10 kişi bırakma çakallığına prim vermemişti.

    aradan 2 yıl bile geçmedi henüz. o akşam 20 yıldır kadıköy'de çalınan düdükleri çalmadığı için ozan tufan'ın rezil rüsva olma pahasına daha nefesi yerine gelmemişken yerden yere vurduğu halil umut meler bir şampiyonluk bir de derbi maçı çaldı galatasaray'dan. (bkz: 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı)'nda verdiği numunelik kırmzı kart ve kararlarla maçı ankaragücü'ne verdi. puan puana ve sadece 1 gol averaj farkla biten sezonu o gün olmasa da sonunda çalmış oldu.

    yetmedi 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin ilk golünden önceki pozisyonda net faulü vermedi. maçın en son pozisyonunda da galatasaray lehine penaltıyı vermedi. mesut özil başta olmak üzere fenerbahçe takımının tüm tahriklerine gözlerini kapattı. fatih terim'e özellikle ilk sarı kartı doğru ama çok ucuz ve tahrikkar bir uygulamayla verdi. neticede hocanın 5 maç ceza almasına sebep oldu tüm tavırlarıyla. kim bilir o 5 maçlık seride de ne kayıplar yaşanacak...

    bunlar 10 senedir "herkes bize düşman. hep üzerimize oynuyorlar" diye salağa yatsa da böyle sinsi ve aşağılık bir camia işte.

    ama işte allah'ın sopası yok, o yüzden burunları boktan kurtulmuyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın