• 337
    fatih terim'in basın toplantılarına türkçe öğretmeniyle çıkmasını ve fatih terim'in basın toplantısı bittikten sonra basına ve taraftarlara ne dediğini anlatması gerekliliğini gösteren söz öbeklerinden bir tanesi. bir diğeri de yapılanma için 3 yıl istemesi.

    fatih hoca ısrarla ve ısrarla diyor ki, makas mevzusu sadece anlık galibiyetlerin ya da maçların altını doldurduğu bir mevzu değil. 25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçı'nda rakibin orta sahasında sezon başında 25 milyon euro'ya alınmış, satın alma opsiyonu ondan daha fazla olan başka bir oyuncu grubuyla oynadı. biz ise bilmem kaç taksitle 6,5 milyon euro'ya aldığın cicaldau'yu tartıştık kaç ay, çok mu fazla para verdik diye. brighton & hove albion takımının 10 milyon euro verip takımında bıraktığı oyuncu moder'den de bahsetti hoca. sen böyle bir şey yapabilir misin? yapamazsın. işte makas burada.

    sen 10 euro'ya bilet alıyorsun ve bunu almak için 40 defa düşünüyorsun. aynı piyasada rekabete girdiğin rakiplerinin kazandığı para senin parandan 13 kat daha değerli. hayır makas daha ne kadar açılacak.

    peki bu makas mevzusu için ne yapılmalı. 2021-2022 sezonunda yapmaya çalıştıklarımız yapılmalı. peki bizim sosyal medya taraftarımız ne istiyor? yeni malatya'yı yenemeyince hocanın istifa etmesini. sonra da burada makas muhabbeti yapmasını.

    eğer makas muhabbetini kulaklarımızla dinler, o gelen sözcüklerin beynimize ulaşıp idrak ettiğimizi anlarsak aslında hocanın ne kadar da haklı olduğu ortaya çıkar.

    ve evet avrupa ile makas açıldı ve açılmaya devam ediyor. bizim 2021-2022 sezonunda başarılı olmamız bu makasın açıklığının kapandığını göstermez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın