• 449
    takimimizin agresif oyunuyla bizleri 20-25 sene oncesine goturdugu mac. 21 kasimdaki fenerbahce macinin aksine sansimiz gol yollarinda bu sefer yaver gitti. umuyorum hep de boyle devam eder. inaniyorum marsiyla direkten donen 2 topu olsun vs. bize 2 degil 4 de atsaydi, bizimkiler de cevap olarak 6-7yi bulurlardi.

    4 oyuncudan bahsedersek; taylan o kadar temiz top oynadi ki insan ikizi var da 21 kasimda fenerbahceye karsi o mu oyuna girdi diye dusunuyor. kerem guclenmesi gerektigini bu macta girdigi birkac ikili mucadelede iyice idrak etmistir diye umuyorum. feghouli oynamasa daha iyi olacak diye dusunuyorum. diagne kardesim de teknik olarak gorevini yapmis olabilir, ukalalik edemem, ama akan oyunda takimimizin en siritan oyuncusuydu.

    marsilya takiminda ondeki ikilinin arkasinda oynayan uclu; kivircik ve iki siyahi arkadas tumden cirkefin vucut bulmus haliler. ben maci yarida biraktirmak icin daha da abartilar dedim ama sanirim yemedi. ben marsilya sehrini hic sevememistim, artik takimini da hic sevmiyorum. fransa liginde sonunculuklar diliyorum. centilmen olmayana su yok!

    ha bir de aleyhimize verilen penalti bana cok yanlis bir karar gibi gozuktu.

    takima gosterdikleri performans icin tesekkurler. ekonomik olarak yuzlerin asildigi bu gunlerde bizlere bol bol tebessum ettirdiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın