resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 6572
    25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçından sonra hepimiz biliyoruz ki 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçında canı isteseydi fener'i 4'lerdik. canı çok da kasmak istemedi. ne yazık ki yapacak bir şey yok. ağam canı istediğinde çıkıp bir orkestra yönetir gibi sağ kenarda gençlerle dolu takımı yönetiyor, canı istemediğinde una sabuna karışmıyor.

    şu takıma akıl koyan, tecrübeli, lider birini çözebilirsek şu gençlerin gelişmesi de çok daha hızlı olacak. şimdilik feghouli ağa ile sezon sonunu göreceğiz. o yüzden kendisinden alabildiğimiz kadar fayda almak lazım. bir de marsilya maçında da gördük arkasında berkan veya morutan değil alexandru cicaldau oynadığında oradaki paslaşmalar daha seri olurken çiko da çok daha rahat ceza sahası içine koşu atıyor. ilk iki gol de öyle geldi. burada feghouli'nin alanı "zamanında" boşaltmasının da çok büyük payı var. çiko solda pva'ın açıklarını kapatacam diye iflahı kesiliyor.

    neyse, sezon sonuna kadar elimizi yüce mevlaya açıp feghouli ağa'nın canının top oynamayı istemesini dileyeceğiz. gerçekten başka çare yok. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın