resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 7012
    sezon başından beri bağırıyoruz, bu takımın amasız, fakatsız 1 numaralı santraforudur. 2- halil, 3-mustafa. diagne varsa gol atma ihtimalimiz hiç olmadığı kadar artıyor.

    25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçında da gösterdi. gol atamadı ancak bir santrafor ne yapmalıysa onu yapıyor, her maç olduğu gibi. hava topu indiriyor, stoper ikilisiyle boğuşuyor ve asla fiziksel mücadeleyi kaybetmiyor, arada delleniyor saçma sapan şekilde çok iyi pas çıkarıyor, takım sıkıştığında götünü başını koyup bir şekilde faul alıp bütün takımı rahatlatıyor, bir şanssızlık var üzerinde ama onu da kırarsa leblebi gibi gol atacağını hepimiz biliyoruz.

    tüm bunların ışığında halil'i santrafor oynatmanın ve halil'i parlatmanın hiçbir manası yok. kendi topçumuz bile değil ve halil ne kadar iyi oynarsa alma ihtimalimiz de o kadar düşüyor. halil anca ofansif oynayacağımız maçlarda diagne'nin etrafında bir yerinde oynar. mustafa zaten şu formuyla santrafor için tercih bile değil.

    hocam macera aramaya gerek yok. evet, halil inanılmaz bir potansiyel ama bizim de gol atmamız lazım. halil'i tek oynattıkça çocuğun da üzerindeki "gol atamama" baskısı artacak. biz diagne'den devam. king kongum benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın