• 429
    gerçek bir avrupa mücadelesiydi. inanılmaz bir maç oldu. maçın başından sonuna kadar oldukça zevk alarak izledim. keşke her hafta marsilya ile oynasak.*

    oyunun başından sonuna kadar aynı tempoda ve disiplini hiç bozmadan oynamadık ve sonunda galip geldik. marcao çıtayı daha ne kadar çıkaracak bilemiyorum ama her maç istikrarlı bir şekilde üstüne koyuyor. bugün taylan da harika oynadı. marsilya'nın orta sahası oldukça sert oynadı, buna karşın taylan hiç sinmedi. darbe üstüne darbe aldı ama hiç pes etmedi. kenarlara attığı diyagonal paslarla oyun alanımız genişletti pozisyonlara girmemizi sağladı. kerem gerçek bir süperstar olacak gibi duruyor. çalım yeteneği, pasları, koşuları, her şeyiyle yukarıya tırmanıyor. marsilya'nın vahşi stoperleriyle bile girdiği ikili mücadelelerde ayakta kalmayı başardı. son oladak bir parantez de muslera'ya açmak gerek. sezonun başından beri süregelen sallantılı performansından sonra gerçek bir muslera performansı gördük bugün. harika oynadı.

    işte görmek istediğim, istediğimiz galatasaray bu. henüz çok genciz, gittikçe daha da iyi olacağız, buna yüzde yüz eminim. asla mücadeleden bıkmadan adım adım ilerleyip en sonunda koşmaya başlayacağız. teşekkürler galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın