• 2
    efes pilsenin eurolig icin donum macidir.

    mac saat 20:15'de abdi ıpekci arenada oynanacaktir. bilet fiyatlari cok uygundur, hatta bazi ogrenci arkadaslardan ogrendigim, efes yonetimi gene, ogrenci kuluplerine bedave bilet dagitmistir. umarim katilim, son eurolig maci gibi yogun olur.

    teknik acidan bakarsak, bu sezon efes icin ergin ataman yili oldu diyebilirim. 3 kisali sistemdeki israri, efes'i zora soktugu asikardir. son maclarda yuksek bir performans gosteren nachbar sahneye cikarsa, bu mactan da galibiyetle ayrilmak, icten bile degildir. efes pilsen kadrosu, kagit uzerine avrupa'nin en sohretli ve yetenekli kadrolarindan biridir. baktiginizda, kadrosunda avrupa kariyerli saglam amerikalilar, nachbar, rakocevic ve milli turk oyuncular bulunmaktadir. fakat her oyuncunun formsuz donemleri oldugu gibi, ergin ataman gibi bir kocun da formsuz donemleri olabilir, o da bu donemi gecirmektedir bana gore.

    aksam abdi ipekcide olacagim *, hafta sonuna * yorgun cikmasi fikrinden yola cikarak, efes pilsen'in 4 uzatma sonunda 8 farkla galip gelmesini temenni ediyorum. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın