• 125
    içimden geçen düşünceleri yazarsam hem pilot edilirim hem de hukuki olarak hakkımda işlemler yapılabilir, kötü insan, art niyetli insan. nasıl bir gücü var da bu kadar karşı sese rağmen koltuğunu kaybetmiyor, istediği şekilde aksiyon alabiliyor ve yaptırım uygulatamıyoruz, akıl alır gibi değil.

    çok eleştirilen hakemlere kamuoyu önünde öyle bir mesaj veriyor, verdirtiyor ki alanen galatasaray lehine düdük çalmayın, ekmeğinizi alırım düşüncesi hakemlere aşılanmış oluyor. zaten işlerini düzgün yapamayan bir zümre hakemlik ülkemizde, bir de böyle bir yaklaşım her anlamda sinir bozucu.

    içinde bulunduğumuz sezon acı verici benim için ve bir an evvel bitmesi için dua ediyorum ancak bıraksınlar da biz saha dışına kafa yormadan saha içerisinde boğulalım. zaten oyun olarak rakiplerine diş geçiremiyor galatasaray, bir tehdit sunamıyoruz rakibimize, rakiplerimize, her kimeyse işte. ancak açık açık yapılmak istenenleri de görünce insan huzursuz oluyor.

    sonuç olarak oturduğu koltuğa hakkıyla geldiyse ve işini dürüst bir şekilde yapıyorsa ben teşekkürlerimi sunuyorum kendisine, yanlış anlıyorum demekki. ancak bir art niyet barındırıyorsa, objektif olamıyorsa ve hissettiğim gibi galatasaray aleyhine bir takım işler yapıyorsa da ben hakkımı helal etmiyorum kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın