resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1436
    adamı sahte 9 oynatıp, neden çok gol pozisyonuna girmiyor ya da gol atamıyor diye eleştiriyoruz. yahu galatasaray takım olarak gol atamıyor ki zaten. tek sorun halil değil.

    kaldı ki adama zaten gol atması için değil başka şeyler için rol biçilmiş bu dizilişte. hoca aldığını içeri vuracak bir adama dayalı oyun istese halil'i oynatmaz.

    fakir firmino'su diyoruz adama, işte zaten firmino da bu yüzden eleştiriliyor zaman zaman ve hatta son dönemde çok kez kesik yiyor yerine jota oynuyor. gol atmıyor çünkü. he liverpool, gol atmayan bir sahte dokuzu kaldırır çünkü sağında solunda senede toplam 50 gol atan iki adam var.

    biz de halil'in sağına ve soluna fakir mane'si ve fakir salah'ı koyalım kimse burada halil demez. adamın soluna kerem'i koyduk ki son dönemde açıldı ama o kadar skorer bir adam değil. sağına da koşmaya mecali olmayan feghouli'yi falan koyuyoruz. eğer biz bu adamın sağına ve soluna deli gibi skor yapacak adam koyamazsak oynatmanin anlamı yok.

    mesela sağda kerem, solda onyekuru gibi bir şey yapsak onyekuru en azından senede 13-15 gol bandında bir şey atar, kerem de 10 gol falan yapar bir şekilde oraları idare ederdik. he bizim böyle adamımız yoksa biz neden halil ile tek forvet oynuyoruz o da ayrı bir muamma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın