• 673
    hala etkisinden kurtulamadığım ve bir an evvel unutmak istediğim maç. bana göre bir yol kazasından fazlası oldu bu maç. hatta trajik derbilerde ilk 5'e girebilecek yıkıcılıkta oldu. uzun süre sonra ilk defa kapalı gişe bir derbi, uzun süredir sahamızda yenemediğimiz ezeli ve eksik rakip, lig tablosundaki puan durumu, maç önü ve maç sonlu koreografi hazırlığı, öne geçip son dakikalarda kazandığımız düşüncesinin bir anda tersine dönmesi ve 10 kişilik rakibe mağlup olmak...

    yani maçtan enstantaneleri film şeridi gibi geçirince herhalde daha kötü ne olabilirdi ki diyor insan?

    en az bu maç kadar şaşırdığım bir durum da, maçın bazı kesim taraftardaki yansımaları oldu. bu kadar olayı olağan karşılamak, hatta iyi oynadık, takım tecrübesizdi gibi söylemlerle geçiştirmek ne yalan söyleyeyim bana az biraz "garip" geliyor. biz çıtayı ne ara bu kadar düşürdük?

    bugün trabzsonspor kazanırsa * puan farkı 12. bu sene ikinci derbimizden de puan alamadığımız gibi, rakipler iki maçı da !bizim sözde iyi oyunumuza rağmen! geriden gelerek kazandılar. hani bu kadarı da bir tesadüf olmasa gerek. şu an avrupa liginde aldığımız nispeten iç açıcı birkaç sonuç olmasa, hangimiz şu ana kadar ki tabloyu başarılı değerlendirilebilir?

    bence bu maçla beraber biraz şapkayı önümüze koyup düşünme vaktidir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın