• 657
    30 yıla yakındır galatasaray'ı takip ederim, 50 tane fenerbahçe maçı izlemişimdir. bir tane daha bir tane bile bu maçtaki fener galibiyeti gibi bir galibiyet aldığımızı görmedim.. oluyor işte anasını satayım böyle oluyor. en kötü hallerinde de olsalar, çok eksik de olsalar bir şekilde ( bizim hatalarımız, şansızlıklar ve hakem pislikleri) istediklerini alıyorlar. bu maçta yenildik diye çoğumuz üzüldük ama son yıllarda berabere biten iç saha maçlarımızın da bu maçtan farkı yoktu; onları da yenilmiş sayıyorum. bu adamları ne zaman en kötü haliyle yakalasak sonuç bizim için iyi olmuyor. belki de tarihimizin en iyi dönemi olan 2000 yılında bile johnson mudur nedir öylesine vurdu baraja çarpıp gol oldu, yarı sahamıza bile gelememişlerdi bırakın şut atmayı...

    2 3 hafta önce trabzon bu fener'den daha iyi hallisini evire çevire yendi. trabzonspor'un fener'e şansı tutmaz bilirdik ama onlar bile artık tokatlayıp yolluyor biz ise hâla aynı.. bizim yerime dün bjk olsaydı emin olun aynı futbolu oynayan fenerbahçe'ye en az 5 atıp yollardı..

    ilk bakacağımız yer tabii ki iç işimiz ama hakemin aleni bir şekilde bu maçı fener'e verdiğini kabul etmek vicdan sahibi herkes için bir görevdir. işte fenerbahçe şansızlığımızın bir ayağı da bu hakemler; dün oğuz sarvan, ali aydın, ali palabıyık derken bugün halil.. suretler değişiyor ama niyet asla. nerdeyse çeyrek asır bunları sahasında yenemedik ve hatayı hep kendimizde aradık. bir kere oturup tüm o maçları izlesek en az 7- 8 maçı direkt fenerbahçe'ye verdiklerini görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın