• 655
    maç öncesi hepimiz çok heyecanlıydık. hatta fener'in kadrosunu, sağ bekte ferdi'yi filan görünce beklentilerimiz arttı. 6-0 lar, 7-0 lar havada uçuştu. ama oyuna gelince hevesimiz kursağımızda kaldı.

    evet maç içinde art niyetli bir hakem/var görev almış olabilir. evet golümüz haksız bir şekilde iptal edilmiş olabilir. ama o pozisyona gelene kadar bizim bu maçı 4'e, 5'e taşımamız gerektiğini değiştirmez.

    fenerbahçe, maç öncesinde savunma eksikliğini kabul etmiş. ne kadar orta saha varsa oyuna sürmüş. adamların taktiği çok bariz belli ki, orta sahayı kalabalık tutup pasla geçmemizi engellemek. savunma allah kerim ki orta sahayı pasla geçtiğimiz bir pozisyonda golü de bulduk. ama yapmamız gereken bu değildi. yapmamız gereken fenerbahçe'nin attığı ilk golde yaptığını yapmaktı. ilerde hızlı bir adamı bekletmek, savunma arkasına atılan uzun top ile gol aramaktı. ki fenerbahçe bu savunma arkası boşluklarını oldukça verdi. ama biz pas ile geçmekte ısrar ettik.

    bu maç için hakem hakkında var hakkında çok şey konuşulabilir. ama bu bizim oyunumuzu konuşmamızı engellememeli. şu maça 3 önemli eksik ile gelen, yedek kaleci ile, sağ beksiz gelen, 80. dakikada 10 kişi kalan fenerbahçe'ye karşı bizim çok üstün bir oyun ile eze eze galip gelmemiz gerekirdi. ama biz 10 kişilik fenerbahçe'den gol yedik. ligin en bitik oyuncularından mesut özil'den kontra golü yedik. duran top mevzusuna hiç girmiyorum bile. bence artık biz duran top filan atmayalım. biri gitsin direk avuta vursun, hiç değilse takım boşuna ileri çıkmamış olur. durumumuz maalesef bu kadar kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın