• 654
    beni kahreden ve uzun bir süre galatasaray maçlarını izlemekten uzak bırakacak olan derbi maçı.

    maç 1-1 iken bile böylesine kötü bir takıma karşı oynadığımız futbola sitem ederken uzun bir süre maç izlemeyeceğimden bahsediyordum arkadaşlarıma, 2. golü yedikten sonra hocamız şimdi kırmızı kart görür maçı da hakeme yıkarız dedim ve olanlar gerçekleşince gerçekten ne diyeceğimizi bilemedik. bence diagne'nin attığı gol tertemiz, fenerli oyuncu resmen diagne'ye takılıyor, asıl düşme sebebi ayaktan gerçekleşiyor. keza itmeye o gol iptal ettiriliyorsa, berkan'ın pozisyonu neden penaltı değildi yahut kerem'i iten irfancan'a neden faul çalınmadı? bunlar belli iq seviyesinin üzerinde olan her insan tarafından açıkça yorumlanabilecek netlikte hakem hataları oldu. bunlardan bağımsız olarak nerdeyse 2 yıl sonra 52 bin taraftarın önünde çıkılan bu derbi maçındaki futbolumuzun kötü olmasını -girdiğimiz pozisyonlara rağmen, ki bunlar fenerbahçe'nin kötü olmasından kaynaklanıyor bence- görmezden gelmemizi sağlamamalı.

    ilk yarıda fenerbahçe'nin defansının sol bölgesinde akıl almaz boşluklar varken feghouli o bölgeyi işleyemedi. ikinci yarı kontra atakta 5'e 4 pozisyonda topu süren taylan'dan bile ağır kalan feghouli hala o dakikaya kadar nasıl sahada kalabiliyor inanamıyorum hocaya.

    sabahın köründe dünkü sinirim ancak bu kadar geçmişken içimi biraz buraya dökmek istedim. pazartesi günü işe gidiyoruz, zaten keyif yok. sonumuz hayır olsun ben bir süre takımımızdan uzak kalacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın