• 44271
    ben şahsen oldukça sinirliyim. bu maça gelirken yıldızların sergileyeceği oyunu izlemek istiyorduk. galiba yine maça hakem imza attı. bunu yıllar önce de söylemiştim istanbul'a geldiğimde. türkiye'de futbol galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur. oldukça hayal kırıklığına uğradım.

    oyuna çok iyi başladı galatasaray. ilk yarım saatte 2-3 iyi pozisyon vardı. 2-3 gol atabilirdi galatasaray. fenerbahçe oyuna hiç giremedi. top hakimiyeti tamamen galatasaray'daydı. arkaya sarkan oyuncular vardı ama bu fırsatları tamamıyla değerlendiremedi galatasaray.

    golü yedikten sonra fenerbahçe'nin oyuna girmesine izin verdi galatasaray. fenerbahçe'nin stoperleri iyi iş çıkaramadı. 1 santrforu savunuyorlar, 3 kişiler. bu nedenle iyi bir sistem diyemeyiz.

    bazı hakem kararları zarar verdi galatasaray'a, üzdü. galatasaray'ın bir lidere ihtiyacı vardı. puan durumunda bu kadar gerideyken hele de...

    gerçekten heyecan verici bir genç kerem. artık büyükler arasında oynuyor. kariyerinin bu aşamasında ilerleme kaydedebilir. iyi bir performans sergiledi. daha fazlasını bekliyordum ondan. inanılmaz hızlı. defans oyuncularının en çekineceği oyuncu tiplerinden biri. bazen belki fenerbahçe'ye yeterince zarar verebilecek fırsatlarda ondan beklenen performansı sergileyemedi. pozisyonda topu verdi, geri aldı, soğukkanlı ve güzel bir son vuruş yaptı. fantastik bir goldü. ikinci yarıda da çok pozisyonlara girdi. ikinci golü 1 karış farkla kaçırdı, direkten döndü.

    türkiye'deki gençler gelişim gösteriyorlar. fırsat sunarsanız kendilerini geliştirirler.

    diagne oyuna girdiğini hissettirdi. tam da böyle bir değişime ihtiyacı vardı galatasaray'ın o anlarda. bu farkı yarattı. güçlü bir oyuncu. gerçekten kuvvetli. çok iyi bir fırsat buldu. karşı karşıya pozisyonda kaleci çok iyiydi. oyuna az zaman kala çok az fırsatınız olur zaten. o bunlardan birini değerlendirmişti ama golü verilmedi. onu suçlayamayız.

    bence galatasaray kazanabilirdi. fenerbahçe şanslıydı. galatasaray 3 puana yakındı. daha iyi takımdı galatasaray ama şans eksikti.

    galatasaray'ın stadında olmak benim için harikaydı. bu tutku, bu ülkede devam etmeli. futbolla ilgili her şey türkiye'de efsanevi.

    harry kewell

    (bkz: 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın