• 25
    sakin kafayla izleyince hiçbir şey olmadığını daha net gördüm. hatta son saniyedeki berkan'ın pozisyonundan çok daha temiz. diagne topa çıkıyor, topa konsantre ve nizami bir şarj yapıyor. eğer orta hakem orada direkt faulü çalsa ona bile okeyim ama burada asıl skandal var'ın çağırması. pozisyon zaten hakemin gözü önünde olmuş, apaçık. adam devam ettiriyor sen işgüzarlık yapıp çağırıyorsun. sonra gidip daha net olan pozisyonda çağırmıyorsun.

    berkan'ın pozisyonunun daha ağır olmasının sebebi serdar'ın topla hiçbir alakasının olmaması. top berkan'a gelirken tam pozisyon anında itiyor. topla alakası da yok.

    yine söylüyorum bu düzen değişmeden bu takım şampiyon olamaz. geçen sezon alanya maçıyla başlayıp bu maça kadar olanları yazsak roman olur. çifte standartlar dağları aşmış. geçen sene de aynı maçta ne çifte standartlar gördük. karagümrük maçında yedlin'e yapılana verilmeyip donk'a verilen. orada da var işi yapmıştı. keşke bu var hiç gelmeseydi. adamlar istediklerini yapıyorlar.

    gecenin bu saati bizi uyutmayan, haftalarca acısı çıkmayacak şunu yaşatanların çoluğu çocuğu gün yüzü görmesin. benim gibi futboldan başka şey konuşmayan, işin hep taktiği tekniğine ısrarla yönelen birini bile çileden çıkardınız. geçen sezon olanlara rağmen bile maçın ardından beşiktaşlıları tebrik ettik. sonuç ne? bugün hala değişen bir şey olmadığını görüyorum. hani olmaz ya yakınlarından biri falan okuyorsa tek dileğim o yaşar kemal denen tetikçinin ömrü boyunca gün yüzü görmemesidir. bu düzene kendini satan kim varsa eşinden çocuğuna gün yüzü görmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın