• 651
    halil umut meler ve yaşar kemal uğurlu‘nun milyonlar önünde, apaçık bir şekilde eyyam yaparak galibiyeti bir taraftan alıp diğerine verdiği mücadele.

    bazı arkadaşlar hakemin skora etki etmediğini düşünüyor, bazıları da maçı koparmamız ve bahanelerin arkasına sığınmamamız gerektiğini söylüyor.

    ben maç taktiğini ve sahadaki oyunu bir kenarıya koyup hakemin verdiği kritik kararlar ile ilgili bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

    mesut’un golünden önce irfan’ın kerem’i itişi faul. berkan’ın eline çarpan top penaltı. tisserand’ın ikinci sarısı abartı, sonrasında diagne’nin yere düştüğü, hakemin avantajı oynatmadığı pozisyon penaltı (burada hakem oyunu okuyamadı, avantaja bırakmadı ve devamında penaltı pozisyonu olduğu için kırmızıyı vermek zorunda kaldı). diagnenin golü faul. berkanın itilişi penaltı. hakemin belli bir standartı olsa ve bu kararlar verilmiş olsa maçın skoru lehimize oluyordu. birbirine çok benzer ve kritik 3 pozisyonda da alehimize karar verilmiş olması ve bu kararların birbiri arasında tutarsız oluşu art niyet aramama sebep oluyor.

    bugün biz yenilsek herhangi birşey olmayacağı aşikardı, ama yensek suyun öteki tarafının ali koç istifa diye yıkılacağı belliydi. geçtiğimiz haftalarda alehlerine hiç bir hakem hatası yokken ortalığı inletmeleri ve serdar tatlıyı istifa ettirmelerinin de etkisi olmuş ki, bugünkü hakemler belli bir amaç doğrultusunda sahaya çıkmışlar. ali koç paçayı bir kez daha kurtardı ama maksimum 3-4 hafta götürür bugünkü haksız galibiyetin rahatlığı. sonrası onlar adına yine vahim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın