resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1416
    ileride ne olur bilmiyorum ama şimdilik kanatta oynayabileceğini düşünmediğim kiralık futbolcumuz.

    çünkü halil'in dayanıklılığı da yüksek değil. belki tek forvet olup hem stoperlerle hem de defansif orta sahalarla boğuştuğu için maçın ilerleyen bölümlerinde tel tel dökülüyor olabilir. ama yine de doğrusu ben halil'in kanatta hem ileride etkili hem de geriye yardıma gelir halde göremiyorum. topu alışları ve dönüşleri güzel olabilir ama birebir kaldığında bek oyuncusu çalımlayıp geçecek tekniği ve hızı yok bence. 90 dakika boyunca bekine yardıma gelecek bir izlenim de vermiyor bana, nitekim stoperlere bile çok baskı yaptığını söyleyemeyiz. hani hepimizin aklında umut bulut'un performansı. onun da bitiriciliği çok kötüydü ama sürekli baskı halindeydi, yorulmazdı. kanatta oynayabiliyordu çünkü git gel yapabiliyordu. halil yapabilir mi? sanmıyorum.

    çoğunlukla yazıldığı gibi ikinci forvet olur halil'den. belki on numara da olur. ama şahsen on numaraya cicaldau'yu koyardım, halil'i değil. anca ikinci forvet olarak oynar gibi görünüyor. peki bizde iki forvetle oynayacak bir kadro var mı? sistem buna müsait mi? bence o da pek olası değil.

    e biz bu adamı neden aldık? madem aldık sisteme uymadığı ve yapamayacağı halde neden ısrarla ilk 11 oynatıyoruz? kendisi kötü oyuncu değil, gerçekten iyi oyuncu ama bu düzende ve sistemde tek forvet olmasına da imkan yok. ne yapacağız? hiç bilmiyorum doğrusu. yuvarlanıp gidiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın