resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 767
    isteyerek veya istemeyerek, bilerek yada bilmeyerek futbol kamuoyunda müthiş bir yönlendirme etkisine ulaşmış futbol yorumcusu. bu adamın yaptığı yorumun tersini ifade eden spor yazarı neredeyse yok, varsa da ben göremedim henüz. son bombası fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının mucizelere kaldığını söylemek oldu. ardından fenerbahçe medyası da dahil herkesten benzer yorumlar gelmeye başladı. fakat aynı zat üç hafta önce de (sanırım kayseri deplasmanı sonrası) galatasaray'ın bu kadroyla şampiyon olmasının çok zor olduğunu söylemişti.

    yani sevgili sözlük diyeceğim şudur ki 'galatasaray'ın bu kadro ile şampiyon olması çok zor' cümlesi ne kadar saçma ise 'fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının mucizelere kaldı' cümlesi de o kadar saçmadır. ha bu kadar tuhaf adamın arasında rıdvan'mı gözüne battı derseniz ne yapayım kardeşim en çok sözü dinlenen bu ben de o yüzden kendisini ciddiye almayı deniyorum.

    evet şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj elde ettik ama bir mağlubiyetle ortalığın toz duman olabileceğini de unutmamak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın