• 622
    1.hakem: var eyyamcı neden? şikecilerin ilk golünden önce kerem'e yapılan net faul varken orta hakemi pozisyonu izlemesi için çağırmadı. fakat bizim attığımız golde hakemi hemen var'a çağırdı. orta hakem eyyamcı çünkü ilk golden sonra özil'in tribünü kışkırtan hareketlerine sarı kartı verse herhangi bir olay yaşanmazdı. fakat o özellikle olaylar çıkana kadar bekledi. orta hakem eyyamcı çünkü penaltı pozisyonunda penaltıyı çok net bir şekilde görüyor. aynı hakem vara gidip diagne'nin pozisyonuna faul derken gözünün önünde olan olaya penaltı diyemiyor. ayrıca diagne golünden önce faul dedikleri pozisyonda diagne'nin ittirmesi söz konusu değil. ayaklara bakacak olurlarsa adam kendisi takılıp düşüyor.

    2.yönetim: geldiğinizden beri yok kardeşlikmiş yok laf söylememekmiş tutturup duruyorsunuz. e ne oldu şimdi senin sahanda yapılanlara bak. adil bir maç yönetimi istiyordunuz, bakın işte adil bir yönetim.

    3.terim: ilk golden önce o kadar baskı yedik golün geleceği belliydi. kusura bakma hocamda kaç maçtır kenardan seyirci gibi maçı izliyorsun müdahale ettiğin yok. ettiğin müdahalelerinde yerinde bir anlamı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın