• 605
    hakem diye ağlamaya gerek yok öncelikle. vardan donen gol bence verilebilirdi. öyle pozisyonlar her duran topta oluyor. ama itme var, yok diyemezsin. yine de bu itmeye almanya'da bakmıyorlar bile ama burası türkiye. fakat sorun daha büyük.

    biz ne oynadık? skoru da aldığımız halde ne oynadık biz sonrasında? karşıdaki takıma her takım gol atabiliyor zaten. hırslı başladılar tamam da hayvan gibi boşluklar bıraktılar sahanın bir yanında. top soldaysa fener'in beki bile alanı daraltacağım diye penaltı noktasının oraya kadar ortaya geliyor, bir tane ters top atamadık. maç boyu atılan her ters topun sonunda topu rahatca rakip ceza sahasına soktuk. e futbolda amaç bu değil midir zaten? topu mümkün olduğu kadar oraya sokmak değil midir? o zaman niye tutan bir şeyi daha fazka denemiyoruz?

    bu takım kötü oynuyor. hoca gitsin kalsın meselesi değil bu, çok iyi bir kadroya rağmen bu takım kötü oynuyor. yapamadığı halde ısrarla pasla çıkmaya çalışıyordu senelerdir. önde baskıya çözüm üretemeyip cezayı kesemediği gibi kapanan takimi da açamıyor. yok yaratıcı oyuncu eksikliği vs değil bu. konyaspor'un eti ne budu ne, düşme hattında olan başakşehir'in bir hoca değişikliği sonrası geldiği durum ortada... bu mesele kadro kalitesi değil oyun planı ve sorunlara çözüm üretme üretememe meselesidir.

    ayrıca hiç kendinizi kandırmayın çok kaçırdık falan diye. ıstatistikler ortada, gayet basa baş bir oyun oldu. biz deplasmanda böyle oynasak ve 2 1 galip gelsek burada herkes taktiği överdi. demek ki fener de iyi oynamış. edemedik, oyunu domine edemedik. maçın hakkı beraberlikti, şans golüyle galip geldiler ki böyle büyük maçları deplasmanda almak için şans da lazım zaten. ama kesinlikle iyi oynamadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın