• 147
    evimizdeki son 5 maçta fenerbahçe'yi hiç yenemeyip, 4 kez berabere kalmış, 1 kez de mağlup olmuşuz. hele iç sahada golsüz biten son 2 maç derbi keyfimize de epey limon sıkmıştı. tüm bunlar artık bu maçta galibiyeti hedeflememiz gerektiğini gösteriyor.

    ama maalesef ne şiş yansın, ne kebap şeklinde bir maç olacak ve sonuç yine beraberliğe bağlanacak gibi duruyor. çünkü fenerbahçe'nin mağlubiyet lüksü olmadığından, en azından yenilmemek isteyecektir. fırsat bulurlarsa 3 puanı deneyeceklerdir. kısaca olay biraz bize bağlı gelişecek. 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçı'ndaki gibi "1 puan hedefiyle bir başlayalım da, 3 alırsak ne ala" kafasıyla çıkarsak, beraberlik bizim için de kabul edilebilir olur.

    bunun yerine taraftar desteği ile beraber 3 puan hedefiyle çıkmamızı umduğum maç. o mentalite ile çıkar ve rakibe de bunu hissettirirsek, galibiyet de gelecektir. eveleyip, gevelersek bu en sevdiği şey skor bağlamak olan fenerbahçe'nin epey işine gelir. dilerim tersine bizim için öz güven kazanma onlar için ise öz güvenlerinin tamamen yittiği bir maç olur. bu noktalarda son yumruğu bir türlü atamamıştık rakibe. dilerim bu sefer yaparız. özetle aslında tam bir "vur-kır parçala-kazan" maçıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın