• 140
    maçın favorisi olmadığımızı düşündüğüm karşılaşmadır. peki neden galatasaray maçın favorisi değil kendimce onu anlatmaya çalışayım:

    -galatasaray'da muhtemel 11'de oynaması beklenen kerem ve halil 10 günde 3 tane maça çıkmış olacak. özellikle halil'in fiziksel durumunun bunu kaldıracağını sanmıyorum. kerem bu konuda olumlu anlamda şaşırtabiliyor ama halil yorgun olduğunu fazlasıyla belli eden bir oyuncu. taylan antalyalı ve berkan kutlu gibi iki futbolcumuz da milli takım kampındalardı ve maça çıkmasalar dahi antrenmanlarda kendilerini göstermek için ekstra efor sarf ettiklerini düşünüyorum.

    -yine cicaldau ve morutan süre alan futbolculardı. yedlin ve muslera süre aldıktan sonra uzun bir yolculuk sonrası kampa katıldılar. feghouli zaten fiziksek olarak sorunlu bir oyuncu, üstüne üstlük milli takımda her maçta süre aldı. luyindama 11'de oynamayacağı için onu bu denkleme dahil etmiyorum.

    -biz bu kadar oyuncu yollarken fenerbahçe irfan can kahveci'yi milli takıma yollamayıp sakladı. bütün güçleriyle bu maça hazırlandıklarını düşünüyorum.

    -fatih terim'in milli takımdan yorgun dönen futbolcuların olduğu kadroda feghouli'yi ilk 11 başlatacağı haberleri dolanıyor. hem feghouli hem halil dervişoğlu sahaya çıkması halinde fazladan 1 tane daha berkan kutlu oynatmamız gerekecek.

    maçın favorisi biz değiliz ama fenarbahçe de değil bence. en azından altay, gustavo ve valencia gibi ana omurgadan 3 eksikle sahamıza gelecek fenerbahçe'ye yenilmemeliyiz.

    ben olsaydım ilk haftalarda oynadığımız kasımpaşa maçına benzer kadroyla çıkardım, kasımpaşa'ya karşı oynadığımız ilk yarı mükemmeldi. unutulmuştur diye tekrar yazayım:

    muslera
    yedlin - nelsson - marcao - pva
    morutan - berkan kutlu - cicaldau
    barış alper yılmaz - diagne - kerem aktürkoğlu

    edit: kasımpaşa maçının ilk yarısında maça başlayan kadro defans hattı hariç buydu. kast etmek istediğim berkan’dan itibaren başlayan hücum hattıydı. yanlış anlaşılma olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın