resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 10442
    bazı taraftarımızın izlemeye tenezzül dahi etmediği bir video üzerinden eleştirdiği eski futbolcumuz. sabri'nin taraftara vefasız dediği iddia ediliyor oysa sabri'nin böyle bir açıklaması yok. taraftar ıslıklamakta haklıdır gibi bir ifade de kullanıyor üstelik. vefasızlıktan bahsederken teknik direktör getirirken bunu kesinlikle oynatmayacaksın falan diyen, galatasaray'ın parasını sağa sola saçan ya da saçtıran adamlardan bahsediyor, taraftardan değil.

    sabri'nin en büyük suçu bizi ucuza alıştırmış olmasıydı. alt yapıdan çıkmış, senelerce çok ucuza oynamış, zaman zaman teklifler gelmiş ama satılmamış. sonra ne zaman avrupa'daki emsalleri için absürd olsa da galatasaray'ın o yılki maaş politikasında çok da absürd olmayan 1.8 milyon euro maaşı verdik o zaman ortalık karıştı. 1.8 çok para mıydı? evet çok paraydı. ama biz o parayı tarık çamdal'a da veriyorduk zaten, bazı futbolcularımıza o paranın 2 katından fazlasını veriyorduk üstelik. diğer topçulara bol kepçe maaş dağıtılırken sesi çıkmayan taraftar iş sabriye gelince ayaklandı. e dedim ya ucuza alıştırdı bizi diye. ilk çıkışını yaptığı zamanlar menajeri ile kulübü köşeye sıkıştırsa yüksek kontratı kapsa kim eleştirirdi 1.8 maaşı? hiç kimse eleştirmezdi. ben sabri olsam senelerce hizmet ettiğim, lig tvnin 20 efsane sağ bek golü listesine 3-4 golle girdiğim ve ucuz paraya oynadığım bir ortamda 1 sene tarık çamdal ile aynı maaşı aldım diye taraftar böyle mevzu çıkartsa zoruma giderdi şahsen. ona rağmen adam çıkıp taraftara tek kelime etmedi. hala maçlarımızı da tribünden takip ediyor. senin benim gibi galatasaraylı adam. senin benim gibi galatasaraylı olmasa bu muameleye katlanır mı zaten?

    alt yapıdan çıkmış bir topçu için ucuza oynamanın en kötü yanı da kolay dokunulabilir olmak. mesela sabri yüksek kontrata oynayan yabancı bir futbolcu olsaydı başlığında hala speedy gonzales güzellemeleri olurdu. biri çıkıp sabri bu takıma artık as sağ bek olmaz dediğinde linç yerdi. eski golleri es asistleri gösterilirdi. sonra bak gördün mü orta yaptı başka sağ bek olsa orta yapmazdı bu yüzden sabri bu takımın as beki gibi önermeler görürdük. şimdi hiç kimse çıkıp da yok mok demesin. sabri'nin %20'si kadar bile futbolcu olmayan linnes'e neler yazıldığını gördü bu gözler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın