• 44213
    "hak ettiğimiz bir galibiyeti aldığımızı düşünüyorum."

    "6 puan almalıyız, rakiplerimiz ikramda bulunursa o kapıdan geçmeliyiz dedik ve bunu da başardık. takım, çocuklarımız çok iyi mücadele etti. onlar ve türk halkı mutlu. artık sıradaki büyük ve harika play-off maçlarına hazırlanacağız."

    "hakan'a, 'seninle gurur duyuyorum, sahada çok iyi bir liderlik yaptın' dedim."

    "maça kötü bir başlangıç yaptık diyebiliriz, tam reaksiyon gösteremedik ama ikinci yarıda durumu düzelttik, daha iyiydik ve karşılaşmadan galip ayrıldık. hatta takımımın ilk yarı performansına şaşırdım diyebilirim."

    "hollanda maçının sonucu nedeniyle kesinlikle üzgün değildim. aslında daha sık görüşmeliyiz sizlerle, böylece benim de ne hissettiğimi, ne zaman üzüldüğümü ve ne zaman sevindiğimi, yüz ifadelerimi anlayabilirsiniz."

    "letonya maçında mutluluktan ağlamak demeyelim, bir baskının vücuttan çıkması sonucunda oluşan duygular diyelim... geçen süreden sonra buna alıştım. bugün sadece mutluydum, göz yaşı yoktu."

    "uçakta belki bir kutlama olabilir. oyuncularımız hemen geri dönecekler, hafta sonunda da önemli bir derbi maç var türkiye'de: galatasaray-fenerbahçe. odak, oraya dönecektir."

    "öncelikle bir kurayı görelim. dünya kupası'nda, orada bahsedilen kadar güçlü ekiplerle oynayacağız. önce onları saf dışı bırakmamız gerekiyor diye düşünüyorum."

    "büyükannemin söylediği bir söz vardır, 'etki edemeyeceğiniz şeyler hakkında fazla düşünmemek lazım' şeklinde. rakiplerimizin hepsi zorlu olacaktır. illa bir yorum yapmam gerekirse, portekiz veya italya deplasmanlarına gitmemeyi tercih ederim."

    "taylan'ı oyuna alabilmeyi isterdim oyun akışı itibarıyla. iyi çalışıyordu. mert de sarı kart cezalısı olmasa şüphe götürmez şekilde sahada olacaktı. ilk kez 11'de olan, ilk kez milli olan oyuncularımız vardı."

    stefan kuntz

    (bkz: 16 kasım 2021 karadağ türkiye maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın