resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Hatayspor
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1375
    oyun içinde sıkça kaybolan bir oyuncu. beraber oynadığı oyuncularda sık sık oyun içinde kaybolmakta. asıl sıkıntı bu. ileri hücum hattımız genç ve yetenekli oyunculardan kurulu. bu oyuncuların yeterince birlikte oynamamaları henüz bir takım oyunu oluşturamamış olmamızın bir nedeni. çok fazla beğenilmemesinin nedeni bu.

    çok fazla beğenenlerin beğenme nedeni ise topla arasının çok iyi olması. çevre kontrolü iyi. hareketli hücum organizasyonlarında başarılı. bunları görenler yaşının genç olması sebebi ile gelecek için çok umutlular.

    fakat bir gerçek var. şuan halil ile ilgili bir gelecek planı yapabilecek konumda değiliz. en büyük dezavantajımız bu. bu sebeple eğer bize şuan ki performansından çok fazla bir katkı vermezse onun gelişimi için yaptığımız fedakarlıkların karşılığını alamayabiliriz.

    bir çok taraftarın ortak fikri ileride güçlü bir santrafor ile daha etkili olacağı yönünde. yani forvet arkasında yardımcı forvet/serbest hücumcu rolünde. bir kanatta keremi, diğerinde morutanı, oynattığımız takdirde orta sahada cicildau ve berkan ile güçsüz kalıyoruz.

    tek forvet oynadığında halil güçsüz kalıyor.

    orta sahada güçlenmediğimiz takdirde çift forvet oynatılmasının takıma faydadan çok zarar getireceğini düşünüyorum.

    bonservisini alamayacağımız bir oyuncunun ise boservisi elimizde olan iki tane forvetin önünde tek forvet olmasını doğru bulmuyorum.

    bu sebepler ne yapıp edip devre arasında bonservis sorununu çözmeliyiz. halil'i ileride tek forvet oynatıp, cicildauyu daha ileride değerlendirmeli. ortasahaya oyunu çift yönünü etkili oynayan melo yada gedson tarzı bir oyuncu monte edip ceza sahasında, dışında, kanatlarda etkili bir takım olmalıyız.

    bonservisini alamıyorsak uğraşmaya değer mi? bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın