• 103
    https://twitter.com/.../1460586841674072068

    linkte 11-12. saniyede ham max'in yanına geliyor. öncesinde ve sonrasında direksiyona bakılırsa bir santim bile sağa döndürmüyor max. hatta virajı alacak şekilde hep sola çeviriyor.

    silverstone'da pist dışına itip cinayete teşebbüs ederek rakibi max'ı dnf eden hamilton için verilen 10 saniye ceza ödülüyle kıyaslarsanız bu sahne tertemiz kalır.

    zigzag derseniz o zaten yanlıştı ve karşılığında uyarısını da aldı.

    geçen yıl çaylak russel'ın ayaklarının uzun geldiği araçta bile mercedes ile birinciliğe gittiğine şahit olmuşken kimse de kalkıp hamilton goat demesin. sadece iyi pilot ve pistteki en güçlü araca sahip. kendisi kadar tecrübeli olan alonso ve kimi hatta vettel ile aynı araçlarda yarışıyor olsalardı bu kadar istatistik kasamazdı da.

    mercedes başında toto wolff denen neredeyse her takımda hissesi olan, pilotların menajerliğini yapan bir adam var. yıllardır en büyük lobiye sahip ingilizler var. ve bu sporda ya takım ya da pilot olarak sürekli işin içinde olan almanlar var. tüm bu etmenler bir araya gelince hamilton'ın bu denli dominasyonu da şaşırtmıyor.

    entryi max için şampiyonluk dileklerimle bitirmek istiyorum.
    al versoyu geç mersoyu! *
App Store'dan indirin Google Play'den alın