resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 670
    eğer bir gün sol koridoru "marcao aanholt-ömer kerem" olarak görebilirsek neleri yapıp yapamadığını daha iyi görürüz. bence şu ana kadar yeterli performans veriyor.
    sadece bende ki olumsuz düşünce şu. hala daha galatasaray büyüklüğünü kavrayamadığından bir boş vermişlik havası var ve bu da maç içinde konsantrasyon kaybına sebep oluyor.
    mesela fransa deplasmanındaki marsilya maçında tam konsantre bir bek performansı vermiştir.
    aanholt'un oyun tarzı kerem ile uyumsuz.
    aanholt topu aldığında bir bek gibi çizgiye inmek ya da orta yapmak yerine üçüncü bir libero gibi,orta saha gibi hemen sahanın ortasına hatta half space dediğimiz alana giriyor.
    zaten oralara girip topu kaptırmasa teo hernandez gibi olurdu ne bileyim zamanının david alaba'sı gibi olurdu bize de uğramazdı.
    kerem aktürkoğlu da zaten tam bir sol kanat oyuncusu değil. topu alayım çizgiye ineyim bek bindirsin önüne salayım oyunu oynamıyor.
    mesela sağ tarafımızı düşününce boey oynarsa hücumcu bir bekin nasıl çizgiye indiğini görebiliriz.
    ancak aanholt'un bunu yapacak bir oyun tarzı yok. ilk önce galatasaray taraftarı bunu görmeli ondan sonra nasıl bir oyun profili istediğini düşünüp ona göre eleştirmeli.
    geçen sene şampiyon olan beşiktaş 3 sol bek ile yoluna devam ediyor bence üçü de bir aanholt etmez.
    fenerbahçe de ise novak sol bek orjinli ancak üçlü sistemde daha çok ferdi kadıoğlu'nu görüyoruz ve vasat bir performans ortaya çıkıyor.
    lider trabzonspor'un sol bek oyuncuları anders trondsen ve ismail köybaşı idare eder bir performansları veriyorlar.
    demem o ki artık bireysel performanslardan çok takım içi işleyişe bakmalı ve ona göre şekil alınmalı. annholt rakip takımlar da
    olsa ağız suyu akıtacak bir performans verir ve ulan nerden buluyorlar böyle adamları derdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın