resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Hatayspor
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1371
    21 yasında oldugu, genc oldugu, potansiyeli oldugu baslıgına en cok yazılan seyler. bunlar tamamen dogru belki ileride gercekten avrupanın iyi forvetlerinden birisi olur.
    ama bugünün gerceklerine bakarsak oynadıgı 11 macta 1 asist 1 golu var. bazı forvetler vardır, golu o atmaz, ama takım atar, bizde o da yok. bu sene ligde attıgımız gol sayısı 18, avrupada 3. yani hangi ozellikleri elit seviyede, hangileri world class bilmiyorum ama ortada sonuc yok. sonuc olarak sahada herseyi muhtesem de yapsanız gol atmadıgınızda macı kazanamıyorsunuz. kendisinin sonuc uzerinde etkisiz olmasında takımın futbol oynamamasının da etkisi vardır belki ona bir sey diyemem.
    ayrıca en kritik nokta kendisi bizim oyuncumuz degil, satın alma opsiyonumuz da yok. bize asık olur, bırakmaz vs konularının da en azından takımı satmak istemezse olmayacagını daha onceleri de tecrube ettik. zaten milyon dolarların dondugu piyasada cok duygusal da olmamak lazım.
    iyi ihtimalle bu sene faydalanır sonra vedalasırız, kotu ihtimalle terimin tek forvet ısrarı sebebi ile hem faydalanamaz hem de vedalasırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın