• 44196
    milli takım arası iyi bir zamana denk geldi. 3 günde 1 maç oynuyoruz. takımda yorgunluklar oluyor. artılarımızı, eksilerimizi görme açısından, eksiklerimizi düzeltmek için iyi bir ara oluyor. hocamızla, arkadaşlarımızla neleri daha iyi yapabiliriz ona çalışıyoruz.

    rekabet çok önemli, her pozisyonda olmalı. takımımızın içerisinde de bu rekabeti görebiliyoruz. çok kaliteli arkadaşlarımız var. forma rekabeti en üst seviyede. sağlıklı şekildeki rekabetin her zaman takıma faydası olur. kazanan galatasaray olur. allah hocama yardım etsin çünkü zor bir durum. bu kadar forma rekabeti, opsiyon, iyi oyuncular... hocamızın karar vermesi zorlaşıyor.

    zor bir zamandan çıktım, uzun süre oynamadım. istenmeyen bir olay yaşandı, psikolojik olarak zor zamanlar geçirdim. taraftarımız hep yanımda oldu. bütün takımın yanında taraftarımız. tekrardan sahaya dönmek, onların beni kucaklaması beni çok mutlu etti. kerem'le aramda bir problem yok. ikimiz de profesyonel oyuncularız, galatasaray'ın başarısı için mücadele ediyoruz. yapılan yorumlar art niyetli yorumlar.

    olmaması gereken bir olay yaşandı. pişman oldum. zor günler geçirdim ama bu zor günleri bir nebze daha huzurlu atlatmamın tek sebebi fatih hocam'dı. tamamen yanlış yaptığımı, hatalı olduğumu söyledi ama bu olayın geride bırakılması gerektiğini, zamana ihtiyacımız olduğunu, destek vereceklerini, takımdan ayrı kalacağımı ve ailemle vakit geçirmem gerektiğini söyledi. bu sözleri fatih terim'den duymak çok önemliydi. fatih hocam her zaman benim yanımdaydı. beni çok rahatlattı. gerçekten inanılmaz üzüldüm, çok pişman oldum. yapmamam gereken bir şeydi. kerem'den, ailesinden özür diledim. insanlar ne yazık ki bazen duygularını kontrol edemiyorlar. düşünme, öz eleştiri yapma fırsatım oldu. çok zor bir dönemdi.

    tek odak noktam galatasaray. burada oynamak çok büyük bir rüyaydı. transfer söylentilerine kulak asmıyorum. transfer durumlarını kulübe ve menajerime bırakıyorum. iki taraf için bir teklif gelirse konuşulacaktır. bir şampiyonluk daha yaşamak, kupalar kazanmak istiyorum. transfer söylentileri konsantrasyonumu bozabilir, bu yüzden ilgilenmiyorum.

    futbola başladığınız zamanlarda hayalleriniz oluyor. hayallerimin bu kadar çabuk bu seviyeye geleceğini tahmin etmezdim. brezilya'dan portekiz'e gidiyorsunuz ve portekiz'deki kulübünüz, başarıları olan bir takım değil. sonrasında bir anda kendinizi türkiye'nin en büyük camiasında buluyorsunuz. buna adapte olmak kolay değildi. biraz zamana ihtiyacınız olabiliyordu. bu kadar çabuk, hızlı bir şekilde bu rüyanın gerçekleşeceğini hayal etmezdim.

    fatih hocamın en büyük özelliklerinden birisi herkese bir baba gibi davranması. kim zora düşse hep yanında oldu. galatasaray'ı galatasaray yapan en büyük özelliklerden biri de liderin bir baba gibi davranması, florya'da bir aile ortamı olması.

    avrupa'da bu zamana kadar iyi bir performans gösterdik, iyi maçlar oynadık. kura ilk çekildiğinde rakiplerimize baktığımızda şampiyonlar ligi grubu gibi gözüküyordu. galatasaray'ın bu gruptan çıkamayacağını söylüyorlardı. hocamız, bize bu gruptan çıkabileceğimize inandırdı. gösterdiğimiz performans da ortada. iyi sonuçlar alıp, gruptan çıkmak istiyoruz.

    nelsson'la güzel bir uyum sağladık. çok akıllı, çok zeki, kaliteli bir futbolcu. bizim yakaladığımız uyum sadece bizim başarımız değil, takım arkadaşlarımızın, hocamızın bize verdiği destek sayesinde oluyor. ikimizin uyumu önemli ama bu bir takım başarısı.

    öğrenmeye aç bir takım var. çok değerli, çok tecrübeli arkadaşlarımız var. muslera, arda, aanholt gibi çok önemli oyuncularımız da var. bence güzel bir karışım oldu. genç oyuncular ve tecrübeli oyuncularla daha iyi yerlere gidecektir takım.

    9 puan lider için bir avantaj ama önümüzde çok maç var. karamsarlığa düşmek, pes etmek ruhumuzda yok. farkın kapatılabilecek bir fark olduğunu düşünüyorum.

    dünyanın en büyük derbisi galatasaray - fenerbahçe derbisidir. birçok duyguyu içinde barındırıyor. çok önemli bir maç bizi bekliyor. sahamızda oynayacak olmanın büyük bir avantajı var. zeki oynamamız gereken bir maç. milli takımlarından dönen arkadaşlarımızın durumu da önemli. umarım çok güzel bir performansla güzel bir galibiyet alırız.

    marcos do nascimento teixeira marcao

    15/11/2021 bein sports röportajı

    kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=jyUd3KKs0Rg
App Store'dan indirin Google Play'den alın