resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2845
    neden tartışıldığını anlamadığım oyuncu. taylan'a kimse yıldız muamelesi yapmıyor. geçen sezon takımın en istikrarlı, en iyi oyuncusuydu. harika performans aldık. bu sezon gerek oyun şeklimiz gerek taylan'ın sakatlığı ve formunun düşmesinden dolayı ilk 11 oyuncusu olacak performansı yok. peki bu taylan'ı kötü futbolcu mu yapar?

    ben anlayamıyorum bu taraftar profilini. bir oyuncunun ya tarafında olacaksın ya da karşısında gibi bir hava var. futbol takımı dediğiniz 25 kişiden fazla insandan oluşuyor, sahaya 11 kişi çıkıyor. takımda 3-4 tane tartışılmayacak isim olur, 2-3 tane çok az süre bulan, transferde tutmayan adam olur gerisi hep orta seviyede gider gelir. taylan da bunlardan biri. her türlü katlı verebilecek, faydalanabileceğin bir isim. ayrıca çok düzgün bir karakter. takımına 10 dakika rotasyonda katkı veren adam varsa, disiplin sorunu yoksa, belirli bir seviyedeyse ve istediğini alıyorsan o oyuncu benim gözümde değerli bir oyuncudur

    takımda herkes sneijder olacak bunlara göre. bugün kerem kral, marcao kral ama yarın en ufak tökezlemede "çöp" ilan edilmeyeceğinin hiçbir garantisi yok.

    futbol çok gri bir oyun. ona göre değerlendirmek lazım. oyuncuyu da, taktiği de, tercihleri de. futbol hakkındaki görüşleri, beğendiğine pembe mezarlık videosu yapıp beğenmediğine "çöp" muamalesi yapmaktan öteye gitmeyenlerin en başta anlaması gereken şey bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın