resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3666
    bülent korkmaz gibi futbolculuk döneminde çirkef fakat futbolculuk dönemi sonrası yorumculukta olabildiğince objektif ve saygı duyulan biri olma konumunda ilerliyor. geçen en iyi 11 oyuncusu seçiminde kaleye kendisi yada ustası rüştü yerine muslera'yı, forvete drogba'yı koydu. hatta quaresma'yı izlemekten büyük zevk aldığı için takımına ekledi. birde karşılıklı çok oynamadım onun için tugay kerimoğlu yerine emre belözoğlunu koyuyorum dedi.

    bunun dışında başka bir söyleşide de kendisini dikkatle izledim çabuk gaza gelen kişiliği ile futbolculuk döneminde yanlışlar yaptığının farkında olması onun olay anında sağlıklı düşünemediğinden kaynaklı. bu bizim insan yapımızda çokça görülen bir problemdir. fatih terim'de futbolculuk kariyerinde inanılmaz problemli teknik adamlarının yaka silktiği zor bir oyuncuydu.

    tüm bunların sonunda kendisi için şuan ki düşüncem rıdvan dilmen sinsi değil yada diğer fenerbahçe holiganı yorumcular gibi değil. umarım bu çizgisini korur ve rakip taraftarında saygı duyduğu birine dönüşür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın