resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2841
    taylan'ı ilk aldığımızda birilerinin torpili ile aldığımızı düşünüyordum. erzurumspor maçlarını izlerken hiç o kalibrenin üstünde bir oyuncu olduğu izlenimini vermedi ve nitekim galatasaray'da ofansif orta saha oyuncusu konumunda oynadığı maçlarda da net bir şekilde takımımızın seviyesinde 11 oyuncusu olması imkansızdı. topu ayağına aldığında adımları dengesiz ikili temaslarda çevikliği vasat pasları da vasatın ötesinde değildi.

    gel gelelim burada fatih terim dokunuşuna övgüler düzmek gerekir bir sezon içerisinde taylan ile yakından ilgilenilip çok iyi bir defansif ota saha oyuncusu çıkarmışlar. türk pasaportu olupta defansif orta sahada ayağına topun bu kadar yakıştığı bir oyuncu çok nadir görmüşüzdür üzerine defansif anlamda orta alanı tek başına toparlamasıyla çok değerli bir oyuncu haline geldi. bu hem taylan hemde teknik ekibin başarısıdır.

    bugün berkan gibi inanılmaz bir dinamik oyuncuya sahibiz. taylan ise şuanda eleştirildiği kadar kötü değil ancak berkanla ikisi bir adam eder. berkan'ın dinlendirildiği yerde kendisini hazır tutarsa çok iyi bir rotasyon olur hatta belli dönemlerde formayı bile kapabilir. burada iş taylan'da bitiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın