resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2838
    tekrar hatırlatmakta faydavar; biz taylan'ı abartmadık, taylan 2020 2021 sezonu şaibeli şampiyonu ile hakemlere, aleyhinde büyük hatalara ve hesap soracağım diyen tff başkanına rağmen aynı puanda, bir gol averajla ikinci olan takımın en önemli oyuncusu olduğu için övgüleri aldı. yerlere göklere sığdırılamayan josef'le istatistik olarak aynı seviyelerde görüldü. bunu da kariyerinde daha önce oynamadığı bir mevkide oynayarak gerçekleştirdi. üstelik josef'in en az 5 kırmızısı verilmemişken...

    diğer yandan taylan önemli bir ameliyat geçirdi, hala toparlanmaya çalışıyor. bu sezon oyun yapımızın da katkısıyla önemli top kayıpları yaşadı ve bu da taraftarlarda bir güven sorununa neden oldu, tabii kendi üzerinde baskı da arttı. biraz zamana ihtiyacı var, tekrar toparlanacaktır. bu sezon ilk onbir olur, yedek olarak olur taylan'a çok ihtiyacımız var. yabancı sınırı denilen saçmalık varken taylan seviyesinde bir yerli altı numaraya vasat demek nerden baksak tutarsızlık olur. zaten yerli olarak kendisi seviyelerinde ya da biraz daha iyi olan bir berat bir de berkan var kanımca.

    yani demem o ki elimizdeki oyunculara bu şekilde yaklaşmamız faydadan ziyade zarar getirir. bugün barış alper başlığındakileri okurken ben utandım gerçekten. gencecik çocuklara (taylan da hala genç bir kardeşimiz) biraz sabır göstermemiz gerekiyor, yoksa mehmet topal'lar, arda turan'lar, caner erkin'lerle mi oynamayı tercih ederiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın