resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 495
    13 kasım 2021 türkiye cebelitarık maçında çok fazla öne çıkamadı. ama açıkçası rakibimiz de ona bu şansı vermedi. hemen her topu aldığında pozisyonda sert fauller oldu. bir değil, iki değil, üç değil. hep oldu bu.

    kaldı ki şu anki profili itibariyle kapanan takımlara karşı heybesinde herhangi bir silahı çok fazla yok. bu bakımdan kendini geliştirmesi gerektiği aşikar. aynı durum kerekm aktürkoğlu için de geçerliydi mesela. ama o gittikçe bu konuda daha gelişiyor. aynı atılımı barış'ın da yapacağına şüphem yok. mesela ilk dokunuş ve pas kalitesi konusunda bir tık kendini geliştirirse daha net ve güvenilir bir futbolcu olur.

    bu arada son zamanlarda fiziksel olarak bu kadar gelişmiş bir genç futbolcu ben hatırlamıyorum. dozer gibi bir santrfora doğru evrilse acaba nasıl olur diye de düşünmüyor değilim. o fizik bana ben santrforum diye bağırıyor gibi geliyor. önüne aldığı topu zaten götürebilecek yeteneğe ve fiziğe sahip. sadece dan dun vurup gol yapmayı, savunmacılarla debeleşmeyi, duvar olmayı, temaslı oyunda sağlam durup topa hakim olmayı, çevre kontrolünü falan öğrenmesi lazım. küçük şeyler anlayacağınız! (:

    biraz haaland'ı mı izletsek. instagram'dan falan takip etsin işte.

    ne olursa olsun arkasında durmak lazım. olur bu çocuk. potansiyeli büyük. kerem'in de tıkandığı çok maç oluyordu. ki kerem'e kıyasla kötü performansı daha oturaklı. kerem'in kötüsü hiç çekilmiyordu çünkü. gerçi kerem gelişti o konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın