resim
Christian Correa Dionisio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:49
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 6
    lucescu nun o kiralık yabancılarla dolu takmının şampiyonluğu sonrasında fatih terim geri gelmişti galatasarayımıza.yıl 2002.dünya kupasında milli takım galatasaray temelli bir takımla dünya üçüncüsü olmuştu. kupanın en değerli oyuncularından hasan şaş galatasaraydadı. milli takım defansı emre aşık-bülent korkmaz galatasaraylıydı.

    hayat ın biz galatasaraylı'lara bonkör davrandığını düşündüğüm günlerden biriydi. çok iyi oturmuş bir takım.efsane teknik direktör. geri dönen ümit davala. hagi nin yerine konan felipe.

    neolduysa kadroda ümit karan ın ve bir önceki sezon gol kralı olan arif erdem in varlığına rağmen galatasaray'da forvet eksikliği var. bir de forveti olsa tam olacak gibilerden yorumlar baş göstermeye başlamıştı. taraftar nuno gomezi morientes i chiesa yı bekliyordu. şimdiden bakınca anlıyorum ki hakan şükür ün kankalarının yarattığı atmosferde hakan ın takıma tekrar dönmek istemesinin yarattığı bir atmosferdi o.

    işte o sezon gaza gelmiş galatasaray taraftarının ve medyanın yarattığı atmosferle "haim fresco nun da yardımıyla(!)" cristian ı transfer etmiştik. 2 sene önce bize attığı 2 gol hatırlanan tek şeydi. klasik güçlü hızlı zenci santrofor bekliyorduk biz. tıpkı nonda gibi o da, yavaş mıymıntı sürekli gülümseyen bir forvet arkadaşımızdı.

    devre arasında bekleneni veremeyip ayrılmıştı, yerine lukunku gelmişti. o da bir başka umut du. şimdi düşünüyorum da fatih terim yabancı oyuncudan hiç anlamıyor be. hagi ve popescu dışında hiç bir yabancıdan hayır gelmemişti. ( ıllie ve filipescu hagi referansından gelen adamlardır)

    yazık yazık. cristianlarla lukunkularla çürümüş gençliğim. neyse ıorfa dan kötü değildir heralde.

    edit: filipescu kardeşimiz sağolsun cristian lukunku değişikliği devre arasında olmuş
App Store'dan indirin Google Play'den alın