resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1519
    profesyonel davranıp kendisine daha iyi şartlar sunan takıma gitmiş futbolcu. burada çok önemli bir detayı atlıyoruz. o da şu, anadilini konuştuğunuz ülke ve milletin çocukluktan beri tuttuğunuz takımı söz konusu değilse siz de parayı seçersiniz. italya'nın iki farklı takımından size ne? hem adam zaten almanya gurbetçisi. milan'da iki sene oynadıktan sonra seedorf falan muamelesi de görmeyecek. kimse ona efsane falan demeyecekti. kısacası yiyeceği hain damgasının pek umrunda olacağını sanmıyorum. milan taraftarları canını acıtmak için eşi üstünden bel altı denemiş. bu da normal. ultras kültürü oralarda yaygın ve italyanlar bu işleri çok iyi becerirler. her iki taraf da eşyanın tabiatına uygun davranıyor bence. galatasaray babamın vasiyeti deyip fenerbahçe'ye giden topçular var.

    şunu da söyleyeyim, hakan daha kariyerinin başındayken dürüstçe ben galatasaraylıyım demişti. sonrasında da her yerde bunu tekrarladı. mesut özil gibi kariyerinin sonuna doğru fenerbahçe'yi hatırlamadı. hakan türkiye'de belki fenerbahçe'ye gidecek bunu da bilemem. bu adam arda turan gibi hasta galatasaraylı falan gibi iddiam yok. sadece futbolda duygusal olarak galatasaray harici hiçbir takıma bir şey hissetmiyor belli ki. milan, inter, juventus falan bunları takacağını hiç sanmıyorum.

    son olarak son zamanlarda galatasaray'da oynayan et mi balık mı olduğu belirsiz topçular için "futbol turnusolu" deniyor ya hani, gerçek futbol turnusolu hakan çalhanoğlu'dur. gökhan töre'yle yaşadığı mevzudan kinlenen beşiktaşlılar, transfer yasağı yedirdiği için kinlenen trabzonsporlular, galatasaraylıyım dediği için kinlenen fenerbahçeliler ve ne ilginçtir ki milli takımda oynamıyorcu tayfaya katılan galatasaraylılar dahil herkes bu adama antilik yapıyor. gerçeği kısa ve net söyleyeyim, hakan çalhanoğlu taş gibi orta saha. şuan milli takımda çağlar ile beraber en üst düzey oyuncu. milan ve inter birbirine giriyor, juve yoklama çekiyor böyle bir topçuya da güzelim ülkemizde çöp deniyor. bugün 10 numara denilen mevki ne istiyorsa hakan'da hepsinden var. sıralı liste yapalım hakan'ın özellik olarak tik atamayacağınız hiçbir parametresi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın