• 76
    bu yıl kadromuz genç, yetenekli ve çok doğru ekonomik şartlarda oluşturulmuştur. burada aslan payını başkanımız burak elmas, hocamız fatih terim ve harika scout ekibimiz hakediyor. fatih terim, bence büyük bir teknik direktör ve yeni kurulmuş olmanın yarattığı handikapları, kolayca bertaraf edebilecek bir isimdir. kendisi hatalarından ders almış, ve 'büyük deha' sergen yalçın gibi geleceğimizi karartmak yerine, kendini tehlikeye atarak böyle geleceği açık bir kadro oluşturmuştur. inanmayanlar, beşiktaşın, fenerin gelecek sezonki kadrosunu kontrol edebilir. kadromuz yetersiz değil, bol alternatifli, tecrübesiz bir kadrodur.

    bu yıl için aldığımız oyuncuların, toplam maliyetlerini, kontrat yılına bölerek, yarattığı yıllık maliyetleri de isteyen hesaplayabilir. bu oyunculardan, ileriki yıllarda yararlanamama durumunda olan tek oyuncu, patrick van aanholttur, onun da yıllık maliyeti 1.7 milyon euro'dur. geri kalan hepsinden ya uzun yıllar yararlanacağız, ya da karlı bir şekilde elden çıkacağız.

    yalnız olur da, bu yıl bir şampiyonluk yakalanırsa, rakiplerimizin vay haline. ekonomik rahatlık ve ciddi bir dominasyon ile hocamız da (belli bir yaşta olduğunu varsayarsak) kariyerini sonlandıracaktır. sırtımızı koltuğa yaslayalım ve rahat rahat izleyelim. bu yıl başarılı olamazsak, sorumluluğu üstlenip gereğini yapacak bir hocamız, ekonomik açıdan sürdürülebilirliğe önem vermiş bir yönetimimiz ve çok açık bir geleceğimiz var. çok canı sıkılan varsa, fenerbahçe ve beşiktaş ile empati yapıp kendini rahatlatabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın