• 72
    bu konunun tanımı yapabilmek icin kime ve neye gore yetersiz oncelikle belirtilmeli, bu kadar para harcayıp da konya, alanya, hataya karsı yetersiz kaldıysan oncelikle o transferi yaptıran cıkıp hesap vermeli. sonucta premier ligde degiliz galatasaray kadrosu nasıl super lig icin sampiyonlukta iddiali olma konusunda yetersiz olabilir ?
    ligde sampiyon olma konusu ayrı bir konu, sonucta bir sampiyon oluyor ve bir cok sebepten dolayı bunu kacırabilirsiniz, fakat su durumda azılı terim taraftarları bile rahat rahat bu oyunla ligi sonuna kadar kovalar ilk 3 e gireriz diyemiyor. ki bence bu sene ilk 3 de bitirmek basarısızlık degildir.
    bunun yanında terim ve taraftarları 3 yıl istediginde o lig icin degil avrupa icin demisti, fakat yavas yavas is lig icin de 3 yıl beklemek lazım kıvamına geliyor.
    hadi diyelim sen 3 yıl bekledin de morutanı, marcaosu, keremi sen sampiyon olacaksın diye kariyerinden 3 yıl verecek mi?
    bu adamlar gittikten sonra yeni gelenler de kıvama gelsin diye bir 3 yıl daha mı isteyeceksin?
    bu sonsuz dongu ne zamana kadar surecek ?
    su an ligde galatasaraydan iyi konumda olan ya da objektif olarak iyi oynayan takımların kadrosu yeterli de galatasarayın ki mi yetersiz de bu baslık bu sene gundemimizde olsun.
    galatasaray bu kadrosu ile sampiyon olamazsa degil ama sampiyonluga oynayamazsa kadro yetersiz oldugu icin degil, teknik direktoru yetersiz oldugu icindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın