resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1346
    fatih terim'in bilindik inatları sebebiyle tek forvet oynamak zorunda kalan yardımcı forvet.

    bu adamın tek forvet oynaması geçmişte necati ateş'in, podolski'nin, sinan gümüş'ün, colin kazım'ın, hasan şaş'ın, arif erdem'in tek forvet oynaması gibi saçma bir durum.

    oyun stili firmino'ya benzetiliyor ki ben de aynı kanaatteyim. işte firmino'nun ve yanındaki kanat forvetlerin liverpool'un en efsane olduğu 2018-19 sezonu istatistikleri.

    roberto firimino: https://www.transfermarkt.com.tr/...9/plus/0?saison=2018

    sadio mane: https://www.transfermarkt.com.tr/...2/plus/0?saison=2018

    mohammed salah: https://www.transfermarkt.com.tr/...5/plus/0?saison=2018

    e bizim elimizde de salah ve mane olmadığına ve o günkü liverpool kadar pozisyon bulamadığımıza göre bize bulduğunu atacak striker olarak tabir edilen diagne ile mostafa mohammed tarzı bir oyuncunun en uçta oynaması şart. ayrıca o dönem luis suarez kadroda olsa firmino bu kadar forma bulur muydu emin değilim.

    bir ara terim'in babel inadı vardı başladığı hemen her maç puan kaybediyorduk şimdi de halil'i tek forvet oynatma sevdası. oyunu kilitliyor. olmuyor işte kaç maçta gördük neden bu kadar ısrar ediyor anlamak çok zor.

    80 milyonun teknik direktör olduğu yerde tabi ki kendi bildiğini okuyacak. ancak 2 kere 2'nin 4 etmesi gibi net gerçekler varken yanlışta ısrar hem bize yazık ediyor hem de hocanın kariyerine yakışmıyor. yakın zamanda iş işten geçmiş olacak.

    2 yıldır çok savundum ama bu sezon da şampiyon olamazsak yapacak bir şey yok hocam. ayrılmak en doğrusu. sensiz de 3'de 0 çekiyor ama ara ara toparlanıyorduk. bu sene de olmazsa bu iş 5'te 0'a kadar gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın