resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1344
    tam bir futbol turnusolü bu çocuk. bitiriciliği şu anda olduğu kadar kötü değil, bir şekilde pozisyona girme sezisi var, top saklama, dağıtma konusunda gayet iyi, top kontrolü ve ilk dönüşleri lig için eşsiz. topu yere indirdiğin anda halil bulunmaz bir silaha dönüşüyor. hücumda presi de halil başlatıyor bu arada, savunma katkısı da veren bir isim.

    bu takımda 2 hata yaptı diye oyuncu ıslıklarsan, başka sağ bek alternatifi yokken, zorunluluktan oynayan sağ bekini, takımın en çok asist yapan sol bekini sırf isabetsiz orta yaptı diye ıslıklarsan. bir maç kötü oynadı diye oyuncuna sosyal medyadan saldırırsan, forvet değişikliği için sürekli tezahürat yaparsan bu oyuncular sorumluluk almaktan korkar. marcao bile özür videosunda nolur aileme saldırmayın, tek suçlu benim diye belirtmek zorunda kalıyor. şut çekmektense, pas vermeye çalışır, top benden gitsin yeter moduna girer.

    halil kesinlikle çok özel bir oyuncu, modern futbola hitap eden oyuncu. zaten bu yüzden opsiyon koydurmuyor kulübü, yüksekten açıyor kapıyı. 21 yaşında daha, tabikide eksikleri olacak, gol kaçıracak, yanlış pas verecek. o eksiklerini kapattığı zaman gideceği takım elit düzey takımlardan biri olacak zaten. yıllardır enesin kitap okuduğu için avrupada, hakan çalhanoğlunun milattan önce orta sahadan attığı golün ekmeğini yediğine inananlara bunları anlatmak zor ama, gerçekler bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın