• 117
    rakibin iki stoperi sakatlanmış ve zorunlu değişiklik yapmışken, takım 55-60. dakikadan sonra iyi sinyaller vermiyor durumda ve aynı zamanda 'az sonra bir tane yersek ne olur? sorusunu akıllarımızdan geçirip, bunu maç başlığının altına da yazarken, 80 dakika babel'i oyunda tutup, morutan, feghouli ve diagne'yi oyuna almak için son 10 dakikayı bekleyen herhangi bir teknik direktöre çok ağır şeyler söyleyebilecekken sadece fatih terim olduğu için bir bildiği vardır diyip, eleştirmediğimizde fatih terimci oluruz, olursunuz.

    şuan ligin lideri trabzonspor yerine beşiktaş ya da fenerbahçe olsa ve liderle aramızdaki puan farkı 9 olsa kıyamet kopardı ancak şuan herkes aşırı sakin. fenerbahçe taraftarı bugün bizim 1 puan gerimizde ve yönetimi istifaya davet ettiler. hem de 2-0 geriden gelip 2-2 maçı bitiren takımlarına rağmen.

    fenerbahçe ya da beşiktaş'ta işlerin iyi gitmediği her yerde yazııp çizilirken galatasaray üzerinde her şey yolunda algısı var avrupa maçlarındaki performansımızdan dolayı. unutmamak gerekir ki 16 eylül 2021 galatasaray lazio maçında şans eseri galip gelmeseydik şuan bizim için de çok farkeden bir şey olmayacaktı.

    (bkz: 7 kasım 2021 fatih karagümrük galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın