resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3249
    galatasaray'ın her şartta birinci santrforu olması gereken topçu.

    lakin taraftarın kendisine sahip çıkması zerre bir şey ifade etmez. teknik direktörümüz şu manasız rotasyon sevdasından vazgeçip bu adama bu takımın birinci santrforu olduğu mesajını net vermediği sürece bu dalgalı performans sürecek. ilk geldiğinde birinci santrfor olduğunu bildiği için şahane performanslar gösterdi çünkü hata yapma korkusu yoktu. ama ne zaman ki tuhaf rotasyon takıntılarıyla kesilmeye başlandı, formu da gitgide düştü, hata yapmaya korkar hale geldi.

    bu sezon gazı almışken, en önemli maçta* kesik yedi. gol kaçırıyor, hocası kenarda ellerini sallaya sallaya bağırıyor. halil boş kaleye gol atamıyor, o kazmalığın telafisi olan penaltıyı kaçırdı diye bütün ihale ona kalıyor. adam ne yapsa ilk 11 oynar, hala çözemedi.

    tabii bir de şu gece hayatı mevzuu var. şu haliyle düpedüz iftira. çünkü kimsenin kanıtı yok. bir fotoğraf, bir delil, hiçbir şey yok. bilmemnenin bilmemnesi dedi, gece kulübünden çıkmıyormuş, bilmemne ağbii söyledi, evinde on kadın varmış, bir sürü deli saçması.

    şu haliyle bile bu sezon takımdaki santrforlar arasında en çok gol atan adam. bjk maçında kesik yemese şu an gol sayısı daha da fazla olurdu. ama maalesef hocamız forvet rotasyonu denen şeye saplandı kaldı. 5 sezondur her forvet aynı akıbete uğruyor. hiç sekmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın