resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1342
    dillere öyle bir yapıştı ki "bitiriciliği olsa, gol de atsa zaten galatasaray'da olmazdı" diye kim derse desin o anki modumdan muaf direkt kuruluyorum. diyen halil'i mi övüyor, galatasaray'ı mı yeriyor onu da anlamıyorum. duyan da sanacak ki adam messi'nin sadece gol atamayanı. her şey 99, finishing 70. halil kimdir hayırdır?

    bu arada gol atsa gideceği yer de brentford ha real madrid falan değil. zira brentford da bitiriciliği sıfır olduğu için kadrolarına dahil etmiyorlar işte bizim gibi avarellere kiralıyorlar. öyle bir triplere giriliyor ki sanki guardiola her maçtan sonra scout ekibini arıyor "ne oldu halil'in bitiriciliğinde gelişme oldu mu" diye soruyor. kim sever yalova kaymakamını?

    yahu biz manyak mıyız elin maç başı 0.1 gol ortalamasıyla oynayan bitiriciliği eksik oyuncusunu opsiyonsuz kiralayıp adam edene kadar tek santfor olarak oynatıyoruz, kaderimizi ona bağlıyoruz. kardeşim burası da galatasaray iyi kötü bir hedefi var. kime neyin sözünü verdik biz? adam her maç 5 metreden gol kaçırıp maçın kırılma anına imza atıyor sonra "onu da atsa bizde işi ne". ulan asıl gol attığı takdirde benimle işi olmayan santrforla benim işim ne? millet savunacağım diye iyice kafayı kırdı. her maç banko ilk 11 başlayan 5 metreden kaleyi bulamayan kiralık bir santrforumuz var ve tanju, hakan şükür, jardel, drogba, gomis görmüş galatasaray taraftarı sadece gol atamaması durumunda bizde oynayabilir diye çok normalmiş gibi anlatıyor. burası brentford idman yurdu mu? gitsin nerede geliştiriyorsa geliştirsin kendini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın