resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3248
    hocanın ne düşündüğünü muhtemelen ben gibi kendisi de bilmediği için inanılmaz derecede özgüveni kırılan futbolcumuz. ilk geldiği zamanı hatırlıyorum; lewandowski'ler, drogba'lar havada uçuşuyordu. abartı gibi gözükse de performansı da hiç öyle inkar edilecek seviyede değildi.

    transferi gerçekleşecek mi gerçekleşmeyecek mi belli değil. haliyle futbolcunun kafasında geleceği adına soru işaretleri var. çok normal. sözlükte de birçok renktaş ben gibi birinci santrforumuz olması konusunda hem fikir. peki gerçek ne bir hafta on bir başlıyor, diğer hafta yedek. tam forma girdi arka arkaya goller atmaya başladı, yine yedek başladı. sözlük yazarlarımızı empatiye davet ediyorum. bu kadar bilinmezlik içerisinde nasıl başarı bekleyebilirsin. sonuçta bu adamın başlığında yukarıda da yazdığım futbolcular yazıldı. yani potansiyel ortada, elimizde işlenmeyi bekleyen müthiş bir cevher var ama biz işlemeyi reddediyoruz.

    tekrar gelelim özgüven meselesine, dedim ya tam bilinmezliklerin ortasında. ingilizce'yi bile doğru düzgün bilmeyen ve genç yaşta ülkesinden ayrılan bir futbolcu. önce beşiktaş maçında kaçan penaltı, sonra moskova maçında ikiye birdeki çok kötü tercih hatası ve iki maçın bütün ihalesinin üstüne yıkıldığı bir futbolcu. bunlar yetenekle, formla açıklanamaz. bu adamın yeteneğini hepimiz gördük.

    şimdi gelelim son oynadığımız 7 kasım 2021 fatih karagümrük galatasaray maçına. gol pozisyonunu hatırlayalım, mostafa'nın önünde kalan top ve inanılmaz kötü vuruş. kaleci belki panenka penaltısı kullanan futbolcunun şutunu kurtarır gibi tutabilirdi topu. yine yıkılacak bir başka ihale. ilk geldiği seviyeden nerelere geldiği apaçık ortada. neyse ki allah yardım etti de top tekrar önüne düştü ve bu sefer golü yaptı.

    siz taraftarlarımızdan ricamdır; bu adama sahip çıkalım, bugün milat olsun. bu adam aşırı duygusal, çok etkileniyor ama bu adamın kumaşı bambaşka. nasıl ki salah şu an dünyanın zirvesindeyse mohamed de 9 numarada aynı konuma gelebilir. tekrar ilk oynadığı maçları hatırlayın, gerçekten gelebilir. havadan, yerden, sırtı dönük, şut ne ararsan var. sanki gora'daki garavel usta yüklemiş tüm özellikleri. önce bonservis işini çözelim sonra bu adamı on bire yazalım, yazdıralım, destek olalım. dedim ya bu adam gerçekten bambaşka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın