• 3
    takımını ezdirmemek için gerçekleri büken bir galatasaray taraftarına 31 yaşındayım henüz rastlamadım. ancak objektif olacağım diye takımını her ortamda ezdiren taraftardan bizde sürüsüyle var. örneğin son 4 kasım 2021 galatasaray lokomotif moskova maçındaki olaya bakalım.

    1- hakemler önceki pozisyon için kart gösterirse eliyle önce kartı, sonra da pozisyonun olduğu yeri gösterir ki hem futbolcular hem gözlemci hem teknik ekipler hem de taraftarlar anlasın pozisyonu de mi? bu maçta böyle bir hareket var mı? yok. gerisi niyet okumaktır. bu da takımını ezdirmemek değil, gerçekleri bükerek takımını ezdirmektir.

    2- futbolcu kartı görmedi hakem hatırlatma kartı verdi diyorlar. hatırlatma kartı başlığına girin bakın. videolarda dmitri'nin ilk kartı gördüğü ve hakemin de onun kartı gördüğünü gördüğü apaçık ortada. hatırlatma kartı diye bir terim ortaya atmak takımını ezdirmemek değil gerçekleri bükerek element uydurup takımını ezdirmektir.

    3- dmitri'nin ne yaptı da ikinci sarıyı gördü? diagne ne yaptıysa dmitri de ondan gördü. diagne de olaylara dmitri kadar dahil oldu, asıl olayı başlatan marcao idi. nasıl diagne'nin kartı haksız diye iptal olmayacaksa, dmitri'nin kartı da haksız diye kural hatasını ortadan kaldırmaz. kaldı ki arbede esnasında ne yaptığını da bilmiyoruz belki de haklı sarı kart. yine gerçekleri büken takımını ezdirmek isteyen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın