• 1
    şike yapmış takımların bir kısım taraftarlarında yaygın olan tutum. bazen benzer nitelikte pozisyonların farklı ölçütlerle değerlendirilmesinde gösterir kendisini, bazense kulüp yöneticilerinin yaptığı saçma açıklamaların desteklenmesinde.

    galatasaray kültürü ise umulur ki bu tutumun yerine gerçekleri ortaya çıkarmayla ilgili tutumları önceler. aydınlık bir eğitim yuvasından çıkmıştır. taraftarı da eleştirel olmalı ve yeri geldiğinde kendi yönetimini de kıyasıya elestirmelidir.

    kulüp yöneticilerinin kulüp adına leke sürecek her nanesini aklayan, onlara sahip çıkan ezeli rakip taraftarının hali ortada.

    futbolda da tıpkı siyasette olduğu gibi daha çok çirkeflik yapanın kazandığı bir ortam yaratmanın veya bunu sürdürmenin değerli olduğunu düşünenler için ihanetle eşdeğer bir tutum bu. benim içinse, ünlü düşünürün sözüne atıf yapmak gerekirse kulübümü severim fakat gerçeği daha çok severim şeklinde özetlenebilecek bir ilkenin dışavurumudur. gözümde, galatasaray kulüp kültürünü rakiplerimizinkilerden üstün kılan en önemli taraflardan biri de budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın